Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WeSecure pakt WatchGuard Highest Growth Award

 

Tijdens het jaarlijkse WatchGuard partner-evenement voor de Benelux regio wat 25 oktober werd gehouden in de Efteling, heeft WeSecure de award in de wacht gesleept voor de partner met de hoogste groei cijfers voor de firewall series. De award werd uitgereikt door vp of sales, Alex Thurber en country manager, Etienne van der Woude. Namens WeSecure nam Jan Krijgsman de award in ontvangst.

Volgens Etienne van der Woude, regional sales manager bij WatchGuard, komt deze award niet onverwachts, WeSecure is al jaren een succesvolle WatchGuard-partner. 'Om als bestaande partner dan nog steeds met de beste cijfers te groeien is dan ook knap, wellicht heeft dat mede te maken dat alles in de lift zit bij WeSecure gezien de positieve ontwikkelingen die ze bedrijfsbreed mee maken', aldus Etienne van der Woude.

Volgens Jan Krijgsman, business development manager bij WeSecure, is in de firewall markt een enorme vervangingsslag aan de gang. 'Wij zien dat zowel in het mkb-segment, als in hogere firewall segment. Veel organisaties realiseren zich dat hun netwerk security verouderd is terwijl de cybercrime incidenten hand over hand toenemen. Met de XTM firewall lijn van WatchGuard schaffen bedrijven tegen scherpe prijzen, een compleet security platform aan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4909399). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.