Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ruckus Wireless wint InfoVision Award

 

Op 23 oktober zijn tijdens Broadband World Forum in Amsterdam de Broadband InfoVision Awards uitgereikt. Ruckus Wireless heeft hier dankzij de Smart Wi-Fi-oplossingen voor operators wereldwijd de award voor Best Broadband Partnership gewonnen.

Ruckus Wireless biedt operators en internet service providers met carrier-grade Wi-Fi-apparatuur een oplossing om meer capaciteit op het netwerk te kunnen bieden. Wereldwijd wordt de Smart Wi-Fi-apparatuur van Ruckus gebruikt voor consistente draadloze verbindingen, zowel indoor als outdoor. Met de Best Broadband Partnership Award wordt Ruckus erkent voor de kwaliteit van hun producten en de services die door hen en hun carrier-partners geleverd worden.

In Nederland neemt het aantal Ruckus Wi-Fi-netwerken jaarlijks toe. Alcadis is partner van Ruckus Wireless en ondersteunt operators en internet-serviceproviders met professional services rond het Smart Wi-Fi portfolio. Als technology partner heeft Alcadis alle kennis in huis om Wi-Fi te integreren in bestaande core netwerken, zowel fixed als mobiel.

De InfoVision Broadband Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens Broadband World Forum. Tijdens de award ceremonie worden ondernemingen uit de breedband industrie onderscheiden voor technologieën en diensten. De awards worden uitgereikt in verschillende categorieën, waarbij een panel bestaande uit onder andere marktanalisten en services providers de winnaars bepalen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4907053). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.