Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WeSecure maakt kans op FD Gazellen Award 2013

 

Deze week is ict-security specialist WeSecure genomineerd voor de FD Gazellen Award 2013. Deze awards worden jaarlijks toegekend door het Financiële Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven van de afgelopen drie jaar. De nominaties zijn voorbereid door KPMG, ABNAMRO en Graydon.

WeSecure is gestart in 2009 en heeft ieder jaar een gezonde groei gerealiseerd in zowel omvang als omzet. Medio 2013 is WeSecure verhuist naar een nieuwe locatie met een hoge mate van beveiliging. Hiermee heeft het de basis gelegd voor verdere groei en ambities Deze groei is met name gerealiseerd rondom de nieuwste generatie firewalls, data governance, wireless netwerken en managed firewall services.

WeSecure is actief en gespecialiseerd in netwerk beveiliging oplossingen voor met name middelgrote en grote organisaties. Zij richten zich op datacenter security, mobile security, perimeter security en security management. Het bedrijf is inmiddels een bekend gezicht bij vele organisaties in Nederland, waarbij WeSecure prefered supplier is van state-of-the-art ict security oplossingen. 

De uiteindelijke winnaar wordt medio December bekend gemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4905687). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.