Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ingram Micro tekent Lantronix op

 

Thijs Vink, directeur advanced solutions bij Ingram Micro.

Met ingang van 15 oktober heeft Ingram Micro Nederland Lantronix opgetekend. Lantronix is wereldwijd toonaangevend als het gaat om smart m2m connectivity solutions. De datacenter management- en it-producten vormen een belangrijke aanvulling op de advanced solutions propositie van Ingram Micro. De producten van Lantronix zijn ‘live’ in werking te zien in het onlangs geopende Experience Centre bij Ingram Micro in Nieuwegein.

In de VS bestaat de samenwerking tussen Ingram Micro en Lantronix al meer dan vijftien jaar. In Europa is de samenwerking van recentere aard (2012) en sinds deze maand is Lantronix ook via Ingram Micro Nederland te verkrijgen.
Thijs Vink, directeur advanced solutions bij Ingram Micro, is verguld met de uitbreiding van het Value-portfolio. 'We timmeren inmiddels behoorlijk aan de weg als advanced solutions distributeur en dan is het meer dan welkom dat je in het aanbieden van de juiste oplossing de beschikking hebt over een vooraanstaande speler als Lantronix. Door de producten van Lantronix werkend te zien in ons Experience Centre kunnen resellers – al dan niet samen met hun eindgebruikers – een goed beeld krijgen van de kracht en het vernuft van de producten van Lantronix.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4900570). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.