Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Also stunt met Nitro Circus

 

Also Nederland start op 1 oktober met de Nitro Circus campagne. Van dinsdag 1 oktober tot en met vrijdag 30 november ontvangen resellers stunt-punten op het hele assortiment bij Also. Met de stunt-punten sparen de resellers voor hun eigen vip-toegangstickets voor het Exclusive Partner Event 2013 2.0 op 3 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Op de unieke vip-locatie van de Ziggo Dome in Amsterdam kunnen de gasten van Also genieten van een diner en het stunt spektakel Nitro Circus Live. Maar liefst veertig van ’s werelds grootste atleten in freestyle motorcross, BMX en skate zullen hun grootste en gekste trucs uitvoeren. Na het grote succes van de afgelopen events belooft ook het inmiddels vierde Exclusive Partner Event van Also een groot spektakel te worden.

Dominick Joosten, Marketing & E-Business manager bij Also: ‘'Na het succes van ons Exclusive Partner Event in de Crazy Piano’s in Scheveningen, hebben wij nu weer een unieke locatie gevonden voor onze winter editie van dit inmiddels legendarisch ict-event. Also gaat dan ook stuntend het jaar uit! Nadat al onze vendoren en klanten hebben kunnen profiteren van de stunt-aanbiedingen, kunnen zij persoonlijk in contact komen met de mensen achter Also en de merken die wij vertegenwoordigen. Dit doen wij niet zomaar op een locatie. Het Ziggo Dome in Amsterdam zal onderdak bieden aan dit vip-treatment waarbij het team van Travis Pastrana ons gaan trakteren op een ongekend stunt spektakel, een show die je niet mag missen!’'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4891287). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.