Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

2Channel Benelux verder als NewChannel

 

Martin Meerman, managing director en medeoprichter van NewChannel

Op 1 oktober 2013 is NewChannel van start gegaan als nieuwe value add distributeur van ict-oplossingen in de Benelux. NewChannel (voorheen 2Channel Benelux) is een moderne en flexibele organisatie die zich toelegt op de distributie van innovatieve ict-oplossingen via een resellerkanaal. Het portfolio van producten en diensten van NewChannel richt zich met name op concrete toepassingen op het gebied van security, mobility en management.

NewChannel is de logische vervolgstap van 2Channel Benelux, dat begin 2012 als distributeur in de Benelux de markt betrad. Het portfolio omvat onder meer mobile device management (mdm) en mobile risk management (mrm), cloud-, web- en e-mailsecurity en beheertoepassingen. Per 1 oktober maakt 2Channel deel uit van de NSH Group Benelux onder de naam NewChannel.

'Focus, commitment en partnership zijn onze kernwoorden', zegt Martin Meerman, managing director en medeoprichter van NewChannel. 'In een dynamische markt waarin geen dag, geen week en geen maand hetzelfde is en je continue bij de les moet blijven, vervullen wij graag de rol van sparring partner. Voor onze reseller partners met ons portfolio en onze eigen expertise, en voor onze leveranciers als toegang tot de Benelux markt. Wij zien onze rol duidelijk als partner en in nauwe samenwerking om te komen tot passende oplossingen in het bedrijfsleven, overheden en andere sectoren.'

'NewChannel is echt nieuw, maar toch ook weer niet', vervolgt Raymond Kreefft, eveneens aan het roer bij NewChannel en medeoprichter. 'Wij hebben lange ervaring bij zowel wereldwijde ict-fabrikanten als bij distributiekanalen en kennen het klappen van de zweep. Wij weten wat werkt en wat niet werkt, en waar resellers vandaag behoefte aan hebben. Resellers zullen in NewChannel een toegankelijke partner vinden die hen helpt om nieuwe wegen en nieuwe kansen te ontdekken. Wij hechten zeer aan onze channel partners en helpen hen ook door potentiële eindgebruikers te bezoeken en hen in contact te brengen met onze partners.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4891126). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.