Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Merino Consulting Services breidt rol uit binnen IPN

 

Merino Consulting Services heeft zijn overeenkomst binnen het Infor Partner Network (IPN) uitgebreid. IPN bestaat uit een selecte groep van channelpartners die optreden als reseller van Infor bedrijfssoftware en hier ondersteuning en diensten voor bieden. Merino verkoopt, implementeert en ondersteunt al Infor LN aan klanten in India en de Verenigde Arabische Emiraten en gaat dat nu ook in Europa doen en breidt tevens zijn Infor-portfolio uit

Merino Services richt zich nu ook op de belangrijkste maakindustrieën van hightech electronica, industriële machines en apparatuur, automobiel- en algemene productie in Europa. Merino Consulting Services zet bovendien zijn kennis in van draad- en kabelindustrieën, staal- en metaalcoatings (Multi Dimensions), buigzaam verpakkingsmateriaal (FIBC), textiel (spinnen, weven), agro- en voedselprocessen en hybride industrieën. Het bedrijf zal zich in eerste instantie richten op de Benelux, Nordics en Italië, waarna het Verenigd Koninkrijk, Turkije en Rusland zullen volgen. Bestaande klanten van Merino Services die Infor LN al gebruiken zijn onder meer Karma Industries, Gagan Polycot (India) Ltd, Pan Emirates, Awal Gulf, Wade Adams Middle East Ltd, Metito Overseas Limited, Tata Steel Limited (Growth Shop) en Pharpur Cooling Tower Ltd.

Het IPN is een industrieleidend programma dat Infor-resellers ondersteunt bij de succesvolle verkoop van Infor-producten en -diensten. In 2012 bracht Infor meer dan honderd nieuwe producten op de markt, waaronder enkele Infor10 Industry Suites; branchespecifieke applicaties die gebruikmaken van Infor ION technologie op basis van open standaarden om Infor-producten te integreren met producten van andere leveranciers. In 2013 wil Infor bijna driehonderd nieuwe producten introduceren, waaronder Infor 10x en Infor Ming.le, wat een toename betekent van meer dan 150 procent in vergelijking met het voorgaande jaar. Verder wil Infor dit jaar ten opzichte van vorig jaar twee keer zoveel features en uitbreidingen uitbrengen en vier maal zoveel integraties met Infor en producten van derden tot stand zal brengen door middel van Infor ION, het middleware platform van Infor.

'Doordat wij voor vele Infor-klanten in het Midden Oosten en India werken, hebben wij vele jaren branchekennis en -ervaring opgedaan. Wij kijken er naar uit om deze ervaring naar Europa te brengen', zegt Frank Manders, Managing Director Europe, Merino Consulting Services.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4889088). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.