Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SPIE-ICS wordt reselling partner van Minkels

 

SPIE Integrated Connectivity Solutions (SPIE-ICS) is door datacenterfabrikant Minkels aangesteld als reselling partner van Varicondition-DX (luchtgebaseerde) en Varicondition-H2O (watergebaseerde) serverruimte koelingoplossingen. Medewerkers van SPIE-ICS zullen getraind worden om de DX en H2O koeling technologie te kunnen verkopen en implementeren.

SPIE-ICS is een nieuwe divisie binnen SPIE Nederland, voortgekomen uit de recente overname door SPIE Nederland van KPN onderdeel Infrastructure Services & Projects (IS&P).

De overeenkomst is bestemd voor de Nederlandse markt. Het betekent dat SPIE-ICS tot een selecte groep van Minkels-partners toetreedt die de Varicondition-DX en Varicondition-H2O koelingoplossingen van Minkels mogen implementeren en binnen datacenter-ontwikkelprojecten kunnen integreren.

Binnen het reseller partnerprogramma van Minkels worden partners opgeleid en gecertificeerd voor het professioneel verkopen en implementeren van Varicondition-DX en Varicondition-H2O. Het betekent dat medewerkers van een implementatiepartner trainingen op het hoofdkantoor van Minkels in Veghel moeten volgen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4880220). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.