Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WeSecure sluit partnership met Centrify

 

WeSecure is een partnership aangegaan met Centrify en voegt daarmee de unieke security en single-sign-on oplossingen aan het WeSecure portfolio toe. Centrify is een wereldwijd sterk groeiende software fabrikant. Met deze strategische samenwerking wil Centrify zijn positie in Nederland verder verstevigen.

Sebastiaan Kors, Sales Manager bij WeSecure, ziet Centrify als een verfrissende en welkome aanwinst in het portfolio. Centrify is een simpele oplossing dat een complex probleem oplost. Centrify bouwt software om op een uniforme manier Identity en Access Management voor zowel het Datacenter, Cloud als mobiele platformen te realiseren. Het omvat onder andere centraal single-sign-on voor SaaS (onder andere Office 365), Mac, Linux en mobiele platformen.

Olly Carter, director of channels in EMEA: 'Nederland is een belangrijke markt voor Centrify, onder andere vanwege het feit dat wij recentelijk in Amsterdam ons Europees datacenter hebben geopend. Het Centrify portfolio beslaat zowel datacenter, cloud als mobiele technologieën. Een single login voor de eindgebruikers en een uniforme identity access management platform voor it-organisaties. Prachtige technologie, maar dit kunnen wij niet zonder een sterke lokale partner die de nodige expertise en support kan leveren. WeSecure kan dit als geen ander en bediend een indrukwekkend aantal klanten in Nederland. Wij zijn erg blij met dit partnership en zien veel groei mogelijkheden om samen met WeSecure de markt in Nederland verder te ontwikkelen.'


Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4860628). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.