Managed hosting door True

WatchGuard versterkt partnerprogramma

 

WatchGuard Technologies heeft het WatchGuard Secure Partner Program verder versterkt door het netwerk van Value Added Resellers nieuwe margeverbeteringen, een gestroomlijnd proces voor verkoopkortingen en een nieuw certificatie programma aan te bieden.

Deze nieuwe initiatieven zijn een aanvulling op het succesvolle programma, waarnee WatchGuard in de afgelopen 12 maanden het aantal resellers in Europa sterk heeft uitgebreid. WatchGuard zal het resellerkanaal en de bestaande relaties met partners blijven versterken. Met deze lange termijn strategie wil WatchGuard haar Europese marktaandeel verder uitbouwen. ”Het indirecte sales model vormt de basis van onze bedrijfsvoering en het is daarom van groot belang dat we onze VAR’s de middelen bieden die ze nodig hebben voor het bieden van een zo hoog mogelijk niveau van service en ondersteuning aan WatchGuard’s MKB en enterprise gebruikers,” aldus Jeremy Butt, vice president EMEA van WatchGuard. Het vernieuwde programma is gestart op 3 februari 2003, en helpt bij het stroomlijnen van de verkoopkortingen. WatchGuard Secure Partners ontvangen maandelijks automatisch verkoopkortingen per telefonische overboeking. Deze verkoopkortingen gelden voor de WatchGuard Firebox SOHO 6, Firebox III, Firebox Vclass modellen en server beveiligingsproducten. De automatische verkoopkortingen worden gebaseerd op rapportages die worden aangeleverd door geautoriseerde WatchGuard distributeurs in EMEA.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4830). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.