Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dupaco distributeur van PHD Virtual Technologies

 

PHD Virtual Technologies, een pionier op het gebied van virtuele backup en disaster recovery assurance oplossingen, breidt de Europese aanwezigheid uit met een distributieovereenkomst voor de Nederlandse markt. PHD Virtual heeft daarbij gekozen voor Dupaco Distribution uit Leusden.

De distributeur gaat zorgen voor een brede beschikbaarheid van PHD Virtual’s recovery- virtualisatie oplossingen bij cloud resellers en eindgebruikers in Nederland.

'De toetreding van Dupaco tot onze distributie-infrastructuur gaat er zeker voor zorgen dan onze oplossingen in één van de belangrijkste virtualisatiemarkten van Europa breder zullen worden toegepast', licht Roger Baskerville, VP EMEA bij PHD Virtual toe. 'Dupaco is uitstekend gepositioneerd in de cloud markt en heeft al diverse nieuwe technologieën met succes geïntroduceerd in de Benelux.'

Dupaco gaat de channelpartners de volledige PHD Virtual Recovery Management Suite leveren, die bestaat uit data recovery-gefocuste oplossingen voor Citrix XenDesktop, XenApp, NetScaler, XenServer, VMware, Hyper-V en de Cloud.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4813574). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.