Managed hosting door True

SGOA trekt CIO Schoehuijs van AkzoNobel aan

 

Pieter Schoehuijs

Pieter Schoehuijs is toegetreden tot het bestuur van de Stichting Geschillenoplossing Automatisering (SGOA). Schoehuijs is sinds 2009 werkzaam bij AkzoNobel als chief information officer (cio). Volgens het instituut betekent de benoeming een versterking van de vertegenwoordiging van de ict- gebruikerskant in het bestuur.

De Stichting Geschillenoplossing Automatisering is een onafhankelijk en landelijk instituut dat zich sinds 1989 bezig houdt met conflictmanagement op het gebied van ict-geschillen, onder meer in de vorm van bemiddeling, arbitrage, deskundigenberichten en conflictpreventie.

Het bureau van de SGOA is gehuisvest in Haarlem. Het bestuur van de stichting is samengesteld met personen uit de wereld van onder meer de rechtswetenschap, de overheid en leveranciers en gebruikers van informatie- en communicatietechnologie.

De arbiters, mediators, bindend adviseurs en deskundigen van de SGOA, aan wie de ict-geschillen ter behandeling worden voorgelegd, zijn afkomstig uit verschillende maatschappelijke sectoren.  De SGOA behandelt alle soorten conflicten op het gebied van organisatie & automatisering, zoals uit de hand gelopen organisatieveranderingstrajecten, fouten bij advisering, vastgelopen automatiseringsprojecten, de prijsbepaling van meer/minderwerk, beroepsfouten van ict-deskundigen, namaak van software of inbreuk op softwarerechten en de levering van gebrekkige hardware of software.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4813208). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.