Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

D-E distribution levert Intellinet en Manhattan

 

Intellinet en Manhattan, producenten van computer- en netwerkproducten met wereldwijde bekendheid, hebben D-E Distribution gekozen als nieuwe distributeur voor Nederland. Met een uitgebreid assortiment gaan zij de Nederlandse markt bedienen met betaalbare en innovatieve producten van hoge kwaliteit.

D-E distribution is blij trots dat IC Intracom (het in Duitsland en de VS gevestigde moederbedrijf van beide merken) voor hun heeft gekozen als nieuwe distributeur. Via de webshop worden dealers en resellers in de Nederlandse markt bediend met het brede assortiment computer- en netwerkproducten met een scherpe prijs/prestatie verhouding. Ondersteund door een uitgebreide marketing, overzichtelijke displays en winkelrekken zijn de merken Intellinet en Manhattan een goede aanvulling voor in de winkel en/of webshop.

De kracht van de merken Intellinet en Manhattan zit zowel in de compleetheid van het portfolio als in de prijs-kwaliteit verhouding en is een aanvulling op de bestaande high-end merken. Intellinet heeft een uitgebreid assortiment van passieve en actieve netwerkcomponenten om met name het mkb te voorzien van kosteneffectieve oplossingen van hoge kwaliteit. De producten zijn geschikt voor small- en home offices en bieden ook binnen projecten een alternatief voor de grote merken. Manhattan produkten bestaan voornamelijk uit computeraccessoires en -onderdelen die geschikt zijn voor consumentengebruik.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4813154). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.