Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

KOS Media lanceert marktplaats voor printer hardware

 

Vanaf begin september 2013 is www.printerhardware.nl geopend. Printerhardware.nl is een website die distributeurs, handelaren en consumenten uit de printerwereld samenbrengt. Bij deze printermarktplaats gaat het om een advertentieplatform dat in essentie hetzelfde werkt als marktplaats.nl, echter met een 100 procent focus op printer hardware.

De printermarkt is ondanks de crisis volop in beweging en de vraag naar dienstverlening is groot. Simpel printen groeit steeds vaker uit tot enterprise content management en business proces management, waarbij natuurlijk fabrikanten, distributeurs en handelaren, maar ook de consumenten een belangrijke rol spelen.

Momenteel hebben gebruikers keuze uit de volgende merken: Aficio, Brother Canon, Epson, Kyocera, Lexmark, Nashuatec, Océ (Canon), Olivetti, Panasonic, Ricoh, Samsung, Sharp, Toshiba, Xanté en Xerox.

Elke fabrikant wordt beknopt beschreven, zo weet de gebruiker met wie hij te maken heeft, en wat deze fabrikant produceert. Ook wordt in de rubriek vermeld waarvoor de hardware geschikt is. Om veilig handelen en adverteren te waarborgen, wordt er gebruik gemaakt van Paypal en iDeal.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4812932). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.