Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dell SonicWALL onderscheiden met CRN Award

 

Dell SonicWALL heeft opnieuw een geslaagd partnerevenement georganiseerd voor een honderdvijftigtal belangrijke resellers uit de EMEA-regio: de 'Dell Peak Performance 2013', Met dit evenement, dat gehouden werd in Cascais (Portugal), bouwt Dell SonicWALL voort op zijn succesformule voor partnerevenemenenten, onlangs onderscheiden met een CRN Best Partner Event Award.

Het driedaagse partnerevenement, dat alleen op uitnodiging kon worden bijgewoond, vond plaats van 12 tot en met 14 juni. Partners kregen er:- een actueel overzicht van de producten van Dell SonicWALL- een kennismaking met andere belangrijke beveiligingsproducten van Dell zoals SecureWorks, Quest (identiteits- en toegangsbeheer), AppAssure (gegevensbeveiliging) en Kace (systeembeheer).De deelnemers konden zich tijdens de conferentie uitvoerig laten informeren over alle ins en outs van Dell's oplossingen.

Ook konden ze hun vragen persoonlijk voorleggen aan senior executives van het bedrijf. Een en ander betekent dat partners van Dell hun huidige en toekomstige klanten vanaf nu kunnen ondersteunen met een aanbod dat niet alleen producten en diensten maar ook oplossingen omvat. Hierdoor kunnen ze beter inspelen op de behoeften van hun klanten en nieuwe inkomstenstromen aanboren. Hun winstpositie zal dan ook verbeteren. Het eerste evenement - de 'Dell Peak Performance 2012'- werd onlangs onderscheiden met een CRN Best Partner Event Award.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4811131). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.