Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Convena nu ook distributeur Xerox-inktpatronen

 

Convena International, ict-distributeur in de Benelux, is door Xerox, een technologiegedreven service-organisatie, benoemd tot distributeur van het Xerox Replacement Cartridge (XRC) assortiment.

Deze lijn van laaggeprijsde en milieuvriendelijke tonercartridges zijn ontwikkeld voor niet-Xerox printers, zoals Brother, HP, Kyocera en Lexmark, die hoge prestaties moeten leveren in een kantooromgeving. Ten opzichte van oem-cartridges kunnen bedrijven met het XRC-assortiment een kostenbesparing van minimaal 25 procent realiseren, aldus de producent.

Sjoerd Gommans, European Sales Director van Convena International: 'We werken sinds 2001 samen met Xerox en we zijn dan ook zeer trots op de uitbreiding van ons assortiment met de Replacement Cartridges. Met deze nieuwe productgroep kunnen onze klanten nu kiezen voor Xerox-kwaliteit, ook wanneer ze een ander merk kantoorprinter gebruiken.'

'Met Convena International als distributeur zijn gebruikers verzekerd van een goede leveringsbetrouwbaarheid en adequate kennis', aldus Patrick van Schaik, productspecialist voor de Benelux bij Xerox Supplies Business Group. 'Deze cartridgelijn stelt gebruikers in staat om snel en zonder risico een forse besparing op hun printkosten te behalen en tegelijkertijd het milieu te ontzien.'

De cartridges uit de Xerox Replacement Cartridges-lijn voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen die Xerox hanteert voor de cartridges voor haar printers en multifunctionals, waaronder ISO 14001 en ISO 9001. Bij de verwerking van vervangingscartridges komt er geen plastic in de afvalstroom terecht. Tijdens de fabricage van de cartridges wordt de behuizing gedemonteerd en de componenten worden geïnspecteerd en schoongemaakt. Elke cartridge krijgt een nieuwe drum en nieuwe toner en andere specifieke componenten worden vervangen wanneer ze versleten of opgebruikt zijn. Voor deze cartridges worden door Xerox gespecificeerde en goedgekeurde toners gebruikt, evenals nieuwe fotoreceptoren, reinigingsbladen, gecertificeerde ontwikkelrollen en meer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4810870). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.