Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Molex benoemt Intronics tot Benelux-distributeur

 

Molex Premise Networks, producent van Advanced Physical Layer Lifecycle Management oplossingen, kondigt de benoeming aan van een nieuwe distributeur, Intronics, als aanvulling op hun bestaande channel partner-netwerk in de Benelux.

Deze Premium overeenkomst geeft Intronics de mogelijkheid om de distributie van het volledige Molex productportfolio te verzorgen waaronder MIIM Geavanceerd Physical Layer Management, PowerCat 5e, 6 en 6A gestructureerde bekabelings oplossingen, alsmede de Fiber Optics en Canobeam  Free Space Optics range.

Mike Collins, Regional Sales Director bij Molex Premise Networks, zegt dat 'deze nieuwe samenwerking een unieke propositie biedt voor beide partijen: een strategische samenwerking die nieuwe mogelijkheden biedt voor Intronics' ambitieuze plannen en voor hun reeds bestaande netwerk en die de Molex marktpositie binnen Benelux versterkt'.

In de afgelopen dertig jaar heeft Intronics zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van connectivity-oplossingen in verschillende markten en toepassingen. Intronics heeft vestigingen in heel Europa, waardoor ze een internationale service kunnen bieden aan hun klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4810228). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.