Managed hosting door True

Directeur Sylvia Roelofs vertrekt bij Nederland ICT

 

Sylvia Roelofs vertrekt per 1 september 2013 als directeur van branchevereniging Nederland ICT. In gesprekken eerder dit jaar tussen bestuur en directeur bleek dat een basis ontbrak voor samenwerking op de langere termijn. Roelofs zat al een aantal maanden ziek thuis. De leiding van het bureau is sinds begin juni van dit jaar in handen van Peter van Schelven als directeur ad interim. Een nieuwe directeur zal de operationalisering van het uitgezette beleid ter hand nemen.

Sylvia Roelofs laat weten dat dit wellicht het juiste moment is om de fakkel over te dragen. Een woordvoerder van Nederland ICT kan niet aangeven wat nu precies het verschil van inzicht is. 

Volgens Bart Hogendoorn, de nieuwe voorzitter Nederland ICT, heeft Roelofs in de afgelopen achttien jaar op kenmerkende wijze leiding gegeven aan het bureau van de branchevereniging. 'Mede dankzij haar bijdrage is Nederland ICT op de kaart gezet en heeft de sector kleur gekregen. Het bestuur is haar daarvoor zeer erkentelijk.'

De directeur van Nederland ICT geeft leiding aan het bureau, gevestigd in Woerden. Bij het bureau werken 25 medewerkers. De leiding van de branchevereniging is in handen van een bestuur van vertegenwoordigers van de leden, waarin het Nederlandse ict-bedrijfsleven breed is vertegenwoordigd.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4805359). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.