Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Copaco introduceert Cloud Easy voor resellers

 

Cloud

It-distributeur Copaco Nederland introduceert speciaal voor resellers en systeemintegratoren Copaco Cloud Easy. Met Cloud Easy wil Copaco de stap voor resellers naar het leveren van cloud oplossingen vereenvoudigen. Cloud Easy van Copaco bestaat uit drie pijlers: 'Build your own Cloud', 'Provide your own Cloud' en 'Sell a vendor Cloud'.

Veel resellers worstelen met het cloud vraagstuk, vooral met hun strategie en bedrijfsvoering. Cloud Easy is een middel waarmee Copaco grote en kleine resellers wil helpen bij het bepalen van een marsroute naar de cloud. Cloud Easy helpt resellers bij het transformeren van productverkoop naar de verkoop van Cloud diensten, het maken van keuzes, het samenstellen van een eigen cloudservicesportfolio en een snelle implementatie, zodat men direct kan voorzien in de actuele vraag van eindklanten naar ict-oplossingen uit de cloud.

Cloud Easy geeft antwoorden op vraagstukken rond diverse cloud oplossingen, ongeacht of men zelf een cloud wil bouwen, als Cloud broker cloud diensten wil leveren vanuit de Copaco infrastructuur, als agent wil fungeren voor cloud diensten van vendoren of combinaties hiervan wil leveren.

Organisaties die ervoor kiezen hun eigen cloud infrastructuur te bouwen, kunnen bij Copaco terecht voor een breed scala aan hard- en software. Alle producten die Copaco levert vallen onder de pijler ‘Build your own Cloud’. 

In de huidige markt signaleert Copaco echter dat zowel resellers als eindklanten geen grote investeringen willen of kunnen doen en de voorkeur geven aan flexibele oplossingen. Deze oplossingen biedt Copaco met ‘Provide your own Cloud’. Via het 2tCloud cloud services delivery platform zijn resellers in staat om op een universele manier cloud services zoals virtuele servers, online desktops en storageoplossingen te leveren en deze uit eigen naam te factureren aan eindklanten.

De derde pijler, ‘Sell a vendor Cloud’, omvat het cloud services aanbod van diverse vendoren waar onder IBM SmartCloud, Microsoft Office 365, SaaS security van bijvoorbeeld Symantec en McAfee en cloud back-up en storage oplossingen van Veeam en Red Hat.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4803213). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.