Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Orbit GT gaat samenwerken met Esri Nederland

 

Orbit GeoSpatial Technologies en Esri Nederland ondertekenen een samenwerkingsovereenkomst op de Esri UC in San Diego, USA. Orbit GT kondigt met trots aan dat Esri Nederland is aangesteld als reseller van Orbit GT Mobile Mapping en Oblieke software producten.

'We zijn blij de reseller-overeenkomst met Esri Nederland, leverancier van geografische informatie systemen en oplossingen wereldwijd, te hebben ondertekend', zegt Peter Bonne, VP Business Development van Orbit GT. 'We zijn enthousiast over het verstrekken van onze expertise en oplossingen van mobile mapping aan de Esri-community in Nederland. We zijn ervan overtuigd dat we samen bouwen we aan een sterk partnerschap dat de beste oplossingen gaat bieden voor gezamenlijke Nederlandse klanten.'

Ook Esri is blij met deze nieuwe samenwerking. Het is al een tijdje de wens om formaten van de verschillende leveranciers van 360-graden-panoramafoto’s te kunnen ondersteunen. Hiermee kan Esri het ArcGIS-platform en de GeoWeb-gebruikers een nog betere toepassing bieden. Werken met 360-graden-foto’s biedt de mogelijkheid om de situatie in het veld vanaf de werkplek op kantoor te analyseren. Een gebruiker kan daarmee veel tijd besparen. Tijdens de Esri GIS Conferentie, die op woensdag 25 en donderdag 26 september 2013 plaatsvindt in Rotterdam, laat Esri de koppeling van Orbit met het ArcGIS-platform en GeoWeb zien. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4792376). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.