Managed hosting door True

Panda Software groeit 55 procent in 2004

 

Antivirusbedrijf Panda Software is 55 procent gegroeid vergeleken met het vorige jaar. Dit is drie maal de groeisnelheid van de sector.

Tijdens deze periode steeg het aantal werknemers bij Panda met 30 procent, waardoor onder andere ook het Panda Research team werd versterkt (het team dat zich voltijds wijdt aan onderzoek van nieuwe beveiligingstechnologieën) en het PandaLabs team (het labo dat kwaadaardige code analyseert). De voorspelling voor 2005 is dat Panda 150 werknemers meer aantrekt gedurende de komende maanden en de hoofdkantoren uitbreidt.

Mikel Urizarbarrena, president en CEO van Panda Software legt uit: ‘Sinds 1990 hebben we steeds getracht het team dat onderzoek doet voldoende ondersteuning te bieden. Gedurende de laatste jaren hebben we daarnaast ook steeds geïnvesteerd in Onderzoek & Ontwikkeling, waardoor we innovatieve proactieve technologieën ontwikkelden. Daardoor kunnen wij aan onze klanten een zeer efficiënte bescherming tegen virussen, spyware, hackers en andere beveiligingsbedreigingen bieden aan de laagste kostprijs.’

Een rechtstreeks resultaat van deze groei en de extra focus op onderzoek en ontwikkeling is de aankondiging dat Panda nieuwe technologieën zal integreren in de beveiligingsoplossingen: complete anti-spyware bescherming geïntegreerd in de anti-malware oplossingen en een nieuwe heuristische engine, Genetic Heuristic Engine, om onbekende virussen te blokkeren in de TruPrevent Technologie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/478029). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.