Managed hosting door True

LANDesk Software boekt sterk vierde kwartaal

 

LANDesk Software heeft in het vierde kwartaal van 2004 voor het 18e achtereenvolgende kwartaal operationele winstgevendheid gerealiseerd.

Ten opzichte van het vierde kwartaal van 2003 werden in het vierde kwartaal van 2004 50 procent meer orders ontvangen en bevestigd. In de EMEA-regio (Europe, Middle East, Africa) werd een indrukwekkende toename van 65,5 procent gerealiseerd ten opzichte van het vierde kwartaal van 2003. In Nederland groeide het aantal ontvangen en bevestigde orders met 919,4 procent, in vergelijking met hetzelfde kwartaal in 2003. Dit resultaat toont aan dat bedrijven steeds beter erkennen dat ze hun netwerken beter moeten kunnen begrijpen als ze hun systemen daadwerkelijk effectiever willen beheren.

De EBITDA (earnings before interest, taxes, depreciation and amortisation) van LANDesk Software groeide in het vierde kwartaal met 125 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2003. LANDesk Software realiseert meer dan de helft van zijn verkoop internationaal, waarbij China een groei van het aantal ontvangen en bevestigde orders van 190 procent vertoonde.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/477937). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.