Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Minkels stelt All IT Rooms aan als partner

 

Datacenter fabrikant Minkels heeft een implementatiepartner toegevoegd aan zijn partnerkanaal. Het gaat om All IT Rooms, dat is aangesteld voor het leveren van Varicondition-DX (luchtgebaseerde) en Varicondition-H2O (watergebaseerde) row-based datacenter koeling. Medewerkers van All IT Rooms zijn door Minkels getraind om de energie-efficiënte DX en H2O datacenter koelingtechnologie te kunnen verkopen en implementeren.

Minkels opereert wereldwijd en heeft een internationaal partnerkanaal voor het implementeren van zijn datacenter totaaloplossingen. Minkels en All IT Rooms hebben de reselling overeenkomst zojuist getekend. Het betekent dat All IT Rooms toetreedt tot een selecte groep van Minkels-partners die de Varicondition-DX en Varicondition-H2O koelingoplossingen van Minkels mogen implementeren. All IT Rooms krijgt hiermee de mogelijkheid om de row-based koelingoplossingen van Minkels aan zijn klanten aan te bieden.

Het partnerkanaal voor implementatie van koelingoplossingen is belangrijk voor fabrikant Minkels. De strenge selectie van partners ook. Partners moeten de nodige datacenterkennis in huis hebben om de koelingtechnologie van Minkels gebruiksklaar te implementeren. Minkels heeft op dit moment in totaal 7 partners in Nederland die de Varicondition DX en H2O technologie kunnen installeren.

Minkels Varicondition-DX is een energie-efficiënte luchtgebaseerde koelingoplossing die specifiek geschikt is voor MKB-bedrijven. Ook voor corporate organisaties met decentrale afdelingen en bijbehorende decentrale serverruimtes kan het een geëigende oplossing zijn.

Minkels Varicondition-H2O is een energie-efficiënte watergebaseerde koelingoplossing die stroomvermogens tot 45 kW kan wegkoelen. Ook deze koelingoplossing kan in de serverruimte row-based - tussen de racks - worden gepositioneerd. Vooral in ‘high-density’ datacenter omgevingen kan deze waterkoeling een geëigende koelingtechnologie zijn. Daarnaast kan het een oplossing zijn voor organisaties die al een waterinfrastructuur voor gebouwkoeling hebben.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4779134). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.