Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Portugal Telecom met VeliQ in mobiele werkplek

 

Portugal Telecom en VeliQ gaan commercieel samenwerken. Portugal Telecom stelt het mobility Platform as a Service (mPaaSTM) van VeliQ beschikbaar voor al zijn klanten in Zuid-Europa, Brazilië, Latijns-Amerika en Afrika via het hosting- en datacentrum in Covilhã, Portugal. Deze annoncering is er één in een reeks van technologische en 'go-to-market' partnerschappen die VeliQ de afgelopen maanden in aangegaan.

Portugal Telecom gaat de mPaaS oplossing van VeliQ beschikbaar stellen aan klanten in Zuid-Europa, Brazilië, Latijns-Amerika en Afrika. Door het gebruik van SAP’s Afaria Mobile Device Management engine en SUP, SAP’s Mobile Application Development Platform, biedt VeliQ’s mPaaS een flexibel schaalbare, multi-tenant, SaaS gebaseerde oplossing. Met functionaliteit voor mobile device management, applicatiemanagement, contentmanagement, beveiliging, ontwikkeling en distributie van mobiele applicaties. Aanvullend biedt deze mPaaS-oplossing ook integratiemogelijkheden met de bedrijfsinfrastructuur zoals Active Directory en toegang tot zakelijke informatiebronnen.

Volgens een woordvoerder van Portugal Telecom stelt de innovatie van VeliQ het bedrijf in staat om aan klanten een rendabele enterprise mobility oplossing aan te bieden. Hun klanten vragen om een mobiliteitsoplossing, aangeboden vanuit de cloud. VeliQ's mPaaS-oplossing biedt bedrijven de gelegenheid om zich te richten op het mobiliseren van de medewerkers in plaats van het beheer van toestellen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4778203). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.