Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

R&M en Cofely bundelen krachten

 

R&M heeft met Cofely Nederland een overeenkomst gesloten voor de levering van complete dataoplossingen. Beide bedrijven werken al jaren samen voor één van de grootste banken van Nederland en gaan die relatie uitbreiden. R&M wordt nu voor Cofely landelijk een preferred leverancier van dataoplossingen.

Cofely is al jaren de installatiepartner van R&M voor alle dataoplossingen in de datacenters van een grote Nederlandse bank. Verder verzorgen zij als technisch dienstverlener ook alle diensten ten aanzien van installatie en onderhoud bij deze klant. Omdat zowel R&M als Cofely hun samenwerking willen intensiveren, zijn de ambities van beide bedrijven voor verdere ontwikkeling op het gebied van dataoplossingen in een nieuwe raamovereenkomst vastgelegd. Gezien de toenemende interesse van bedrijven en non-profit organisaties in complete dataoplossingen, gaat Cofely daar met R&M samen invulling aan geven. 

Binnen het brede technische dienstverleningsportfolio van Cofely, ontwerpt, levert en onderhoudt dit bedrijf ook communicatienetwerken voor de industrie en utiliteitsbouw. Na installatie wordt zo'n netwerk gemeten en afhankelijk van de klantwens gecertificeerd met een garantie tot maximaal 25 jaar. Met de toevoeging van R&M als preferred leverancier voor dataoplossingen kan Cofely aan klanten een totaaloplossing van Zwitserse kwaliteit en precisie leveren. Daarmee vergroot het bedrijf de kansen op meer business in een momenteel moeilijke marktsituatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4772611). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.