Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

A10 Networks blijft groeien en uitbreiden in EMEA

 

A10Networks

A10 Networks heeft de organisatie voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) afgelopen kwartaal met achttien mensen versterkt, om de jaarlijkse omzetgroeidoelstelling van 100 procent te kunnen volhouden. Deze specialist in Application Networking is zo succesvol door nauw samen te werken met een netwerk van gecertificeerde partners en de toenemende vraag naar hun oplossingen.

Terwijl veel technologieleveranciers de afgelopen zes maanden een vacaturestop of zelfs ontslagrondes aankondigden, heeft A10 Networks in verschillende landen mensen aangenomen. In Duitsland, Frankrijk, Israël, Italië, het Midden-Oosten, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. In Israël, Italië, de Verenigde Arabische Emiraten en Zweden zijn ook nieuwe kantoren geopend. Het Benelux-team was al eerder versterkt. Het merendeel van alle nieuwe medewerkers staat in direct contact met een snelgroeiend aantal partners en klanten. Verder zijn er nog een EMEA marketing director en marketing communications verantwoordelijke aangesteld om de landenteams te ondersteunen bij de realisatie van hun marktstrategie.

A10 Networks heeft in fiscaal jaar 2012 een recordomzet geboekt, gerealiseerd door vijfhonderd medewerkers in 22 landen, bij in totaal ruim 2500 klanten in meer dan 45 landen. Het bedrijf levert innovatieve technologie om de beschikbaarheid en prestaties van applicaties te optimaliseren en heeft daarvoor een duidelijke groeiambitie. Door flink te investeren in productontwikkeling, test- en supportservices, kan men zich met hoge prestaties onderscheiden bij serviceproviders, bedrijven en overheden. De onlangs geïntroduceerde A10 Thunder en AX Series Application Delivery Controllers bieden cloud- en serviceprovider een betere prestatie-/prijsverhouding in een compacte ruimtebesparende behuizing en flexibelere schaalbaarheid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4769208). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.