Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xantes wint partneraward van NetApp

 

Storagespecialist NetApp heeft tijdens zijn jaarlijkse channel kick off-evenement de NetApp-partnerawards uitgereikt. Deze zijn voor partners die buitengewoon hebben gepresteerd of op bijzondere wijze hebben samengewerkt met NetApp. Xantes is beloond met de award voor ‘General Territory Partner of the Year’.

Volgens NetApp heeft Xantes zich een bewezen partner getoond. 'Het afgelopen jaar zijn we er getuige van geweest dat er voor ons als partner nog steeds enorme groeikansen zijn in het middensegment, het marktgebied dat wij General Territory noemen', aldus NetApp. 'Door gerichte aandacht, grote betrokkenheid en zeer actief deelnemen aan de marketingacties binnen het General Territory-focusprogramma, heeft met name Xantes zich bewezen. De promotie van Silver naar Gold-partnership was dan ook niet meer dan een logisch gevolg.'

Naast Xantes wonnen ook CAM IT Solutions, Imtech, Tectrade, KPN, Avnet en SLTN partnerawards van NetApp.

Solution Partner of the Year: CAM IT Solutions

Als Solution Partner of the Year, rolde uit de bus CAM IT Solutions,  dat onlangs haar 25-jarig bestaan vierde. Van deze partner wordt gezegd: “Om je zo lang staande te houden in wisselende economische klimaten, moet innovatie je in het bloed zitten. Maar dat niet alleen, je moet ook goed op de hoogte zijn van wat de markt nodig heeft. CAM maakt daarin eigenwijze keuzes en afgelopen jaar heeft wat NetApp betreft bewezen dat dat zeer goede keuzes zijn. Onder andere met de “CAMCUBE” stelt CAM business vraagstukken centraal. Het doet ons veel deugd dat wij onderdeel uitmaken van hun innovatieve oplossingen.”

Most Promising Partner of the year: IMTECH

In de aanmoedigingscategorie, Most Promising Partner, heeft Imtech gewonnen. “Als een van de grootste Cisco Networking Partners in Nederland heeft Imtech nog niet zo lang geleden besloten de DataCenter arena te betreden. Afgelopen fiscaal jaar hebben ze zich zowel op NetApp Professional Services als op NetApp Support Services volledig gecertificeerd. Daarnaast waren ze ook een van de eerste FlexPod Premium partners.”

IBM N Series Partner of the Year: TECTRADE

In wat de boeken ingaat als een van de meest succescolle IBM-N series-jaren zijn er volgens NetApp vele winnaars aan te wijzen in de categorie IBM N Series Partner of the Year. De keuze voor Tectrade is volgens NetApp een overtuigde: “Niet alleen hebben ze afgelopen jaar weer zeer professioneel en zelfstandig geopereerd, ze hebben dat ook nog eens gedaan bij een groot aantal, significante accounts. Hiermee hebben ze de N series footprint aanmerkelijk vergroot.” 

Service Provider of the Year: KPN

KPN gaat er met de prijs voor Service Provider of the Year vandoor. “Na een ontwikkel- en aanloopperiode van zo’n jaar of twee is vorig jaar het Utility 2 IAAS platform van KPN volledig commercieel operationeel geworden. Hiermee biedt KPN een omgeving waar niet alleen zeer grote klanten uitstekend bediend kunnen worden. Met de op Flexpod gebaseerde IAAS-oplossing laat KPN ook zien dat op basis van techniek, expertise en commerciële slagkracht er exponentiële groei te bereiken is op het gebied van hosting.”

Distributor of the year: AVNET

Omdat volgens NetApp, Avnet het afgelopen fiscale jaar heeft laten zien in staat te zijn de samenwerking met NetApp naar een hoger niveau te tillen, wint dit bedrijf de award voor Distributor of the Year. Ook vorig jaar viel Avnet deze eer ten deel. “Aandacht voor een aantal focus-gebieden, de gerichte inzet van marketingactiviteiten (onder andere speciale websites en boekjes voor FlexPod en de mid-size business) en ondersteuning aan resellers bij het maken van quote’s door de zelfontwikkelde online offerte-tool, hebben sterk bijgedragen aan het succes. Dit alles heeft geleid tot een spectaculaire omzetgroei van meer dan 90% ten opzichte van vorig fiscaal jaar.”

Partner of the Year: SLTN

NetApp erkent diens prestaties van formaat met  de winnaar in de categorie Partner of the Year, SLTN. “Door duidelijk te zijn in de keuzes en daardoor met volle aandacht en overtuiging intensief samen te werken met onze sales teams, heeft SLTN niet alleen een aantal Premium accounts weten te winnen, ze hebben als Platinum partner ook nog eens haar NetApp-omzet het afgelopen jaar meer dan verdubbeld.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4755921). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.