Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Appcara stelt Dupaco als distributeur aan

 

Distributeur Dupaco uit Leusden is onlangs een distributieovereenkomst aangegaan met de Californische cloud application management-leverancier Appcara. Met deze overeenkomst voegt Dupaco een belangrijke component toe aan zijn cloudportfolio.

Met AppStack van het Amerikaanse Appcara kunnen enterprises, msp’s en service providers complexe, samengestelde applicatie-infrastructuren bouwen en uitrollen bovenop generieke IaaS-clouds. Daarmee kunnen klanten zich onderscheiden van de concurrentie en inspelen op specifieke markt verticals.

Deze oplossing sluit aan op Dupaco’s ‘Move up the Stack’-visie voor msp’s. Het aanbieden van generieke rekenkracht uit de cloud (IaaS) is in de toekomst onvoldoende om je als cloudleverancier te onderscheiden en je marge te beschermen. Differentiatie is de sleutel tot een succesvolle cloudstrategie. Met AppStack kun je winstgevende PaaS- en SaaS-oplossingen bouwen en aanbieden aan een specifieke klantenkring.

Een van de grote voordelen van AppStack is dat het klanten helpt bij het effectiever en efficiënter managen van cloudomgevingen gedurende de hele levenscyclus – van test en development, tot het in productie nemen en up- en of down scalen van zo’n omgeving. AppStack gebruikt daarvoor een dynamisch model dat de applicatie uitleest en gedetailleerd de belangrijkste gegevens en componenten waar een applicatie gebruik van maakt vaststelt. Deze worden met hun onderlinge relaties en configuratie parameters vastgelegd in een configuratie-repository. Met AppStack wordt het uitrollen en onderhouden van applicaties vergaand geautomatiseerd, op een manier en met een diepgang die met de huidige gangbare werkwijze met server templates en scripts, niet of nauwelijks gerealiseerd kan worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4755244). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.