Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tools4ever start resellerprogramma in Nederland

 

Tools4ever, leverancier van oplossingen voor identity & access management (idm/iam), start een resellerprogramma in Nederland. Het programma geeft it-dienstverleners toegang tot het krachtige wachtwoordmanagement portfolio van Tools4ever, waaronder Enterprise Single Sign On Manager (E-SSOM) en Self Service Reset Password Management (SSRPM). Het bedrijf wil het wereldwijde resellerkanaal verder uitbreiden naar Nederland.

'Wij zijn meer dan tien jaar actief op de Nederlandse markt en onze oplossingen voor wachtwoordmanagement, zoals single sign on en wachtwoordreset, hebben zich inmiddels bewezen', zegt Jacques Vriens, algemeen directeur van Tools4ever. 'Wij zoeken resellers die graag mee willen delen in dit succes.'

Tools4evers portfolio voor wachtwoordmanagement omvat naast E-SSOM en SSRPM ook oplossingen voor het beheer van wachtwoordcomplexiteit (pcm) en wachtwoordsynchronisatie (psm). Het partnerprogramma van Tools4ever biedt ondersteuning op het gebied van verkoop en technologie zodat de resellers altijd in staat zijn om de beste diensten aan te bieden aan haar klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4753886). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.