Managed hosting door True

IMD sluit distributieovereenkomst met Tech Data

 

IMD Services for ICT, full-service ICT-dienstverlener, heeft een distributieovereenkomst gesloten met Tech Data.

Met haar servicepacks biedt de merkonafhankelijke ICT-dienstverlener, resellers de mogelijkheid om klanten garantie-uitbreiding aan te bieden voor desktops, notebooks, servers en printers. Tegen aantrekkelijke tarieven kan de garantie op apparatuur van de merken Acer, HP/Compaq, Toshiba, Fujitsu Siemens, Kyocera, Lexmark en OKI worden uitgebreid tot 3 jaar na factuurdatum. Resellers worden ondersteund met een neutrale en zeer gebruiksvriendelijke webtoepassing.

Resellers kunnen de servicepacks bestellen bij Tech Data. Na bestelling kan de reseller de ICT-apparatuur on-line registreren. Doet er zich een storing in de apparatuur voor, dan kan het defect ook worden gemeld via de website. Na melding bezoekt een field service engineer de klant om te starten met reparatie. IMD repareert het defect, binnen de in het servicepack gestelde doorlooptijd. Als de reparatie langer duurt, krijgt de klant kosteloos vervangende apparatuur. De werkzaamheden worden altijd uit naam van de opdrachtgever verricht en er wordt voorgereden in auto’s zonder IMD kenmerken.

Jeroen Zindel, business unit manager bij IMD, vertelt: ‘In Tech Data hebben wij een zeer geschikte business partner gevonden voor het leveren van onze service-en rResponsepacks aan het resellerkanaal. De klanten van Tech Data kunnen met onze multi-vendor Serviceproducten op eenvoudige wijze toegevoegde waarde bieden richting endusers middels een direct met de hardware mee te leveren all in one serviceproduct.’

‘Omdat de servicepacks van IMD op bijna het gehele portfolio van Tech Data toepasbaar zijn is het voor een reseller gemakkelijk te onthouden welke garantieuitbreiding ze moeten mee verkopen,’ zegt Rob van den Boogaard, marketingmanager bij Tech Data.. Daarnaast is het service pack multi toepasbaar, dit betekent dat als de klant een monitor van een ander merk heeft deze gewoon bij het Servicepack van IMD inbegrepen is. Dankzij de Servicepacks van IMD bieden we de reseller een multi toepasbare garantie-uitbreiding.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/474917). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.