Managed hosting door True

Nedcoding gaat Intermec distribueren

 

Intermec Technologies, leverancier van totaaloplossingen voor supply chain management, heeft een distributieovereenkomst gesloten met Nedcoding te Culemborg. Vanaf heden zal Nedcoding alle producten van Intermec kunnen leveren.

Om goed aan de vraag vanuit de markt te kunnen blijven voldoen, was het voor Intermec noodzakelijk om op zoek te gaan naar nieuwe partners. Al snel kwam de keuze voor value added distributor terecht bij Nedcoding. Nedcoding was op zijn beurt al enige tijd geïnteresseerd om de huidige samenwerking met Intermec verder uit te breiden.

‘Intermec werkt al geruime tijd op plezierige wijze samen met Nedcoding,’ verklaart Guido Vangenechten, Intermec country manager & sales director Benelux. ‘Toen bleek dat verdere uitbreiding van ons partnernetwerk noodzakelijk was, was Nedcoding een logische keuze. Gezien hun kennis op het gebied van automatische identificatie en de wijze waarop we in het verleden hebben samengewerkt, ben ik ervan overtuigd dat we een langdurige en succesvolle samenwerking tegemoet gaan.’

‘We zijn erg blij dat we de nieuwe VAD van Intermec in Nederland zijn,’ aldus Ger Walravens, Directeur Nedcoding. ‘We hebben veel vertrouwen in deze samenwerking. Van onze klanten hebben we al diverse positieve reacties gehad dat we nu ook Intermec kunnen leveren. De Intermec producten zijn goed van kwaliteit en populair in de markt. Wij, als dé Nederlandse Auto-ID distributeur, zullen ons best doen het succes van Intermec nog meer uit te breiden.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/474620). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Langdurige relatie kent een voortijdig einde. Nedcoding is per 20/12/2006 failliet.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.