Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VeliQ breidt OEM-contract met SAP uit

 

VeliQ heeft een original equipment manufacturer (oem)-contract met SAP AG gesloten. Op basis daarvan blijft VeliQ de mobiele technologie van SAP integreren in hun cloudgebaseerde mobility Platform as a Service (mPaaS)-oplossing. Dat is een zelfservice portal voor mobile device management, mobile content management en mobile application management die via partners wordt geleverd.

Het grootste voordeel van VeliQ's mPaaS portal voor klanten is het feit dat zij alle functionaliteit binnen enkele minuten kunnen gebruiken zonder vooraf te hoeven investeren. Dat kan omdat het een volledige SaaS-oplossing is, met daarom ook een snelle roi. De partners van VeliQ verkopen deze service graag, omdat het ze direct extra business oplevert ('Sell Now - Use Now'). Op basis van de nieuwe overeenkomst blijft VeliQ gebruik maken van SAP-technologie in hun volgende generatie mPaaS-platform voor zakelijke mobility management services. 

In de nieuwste versie blijft VeliQ 'best-of-breed'-technologie integreren door de antivirus en antimalware technologie van Webroot aan haar ecosysteem toe te voegen. Daardoor wordt VeliQ's mPaaS-oplossing een nog beter beveiligde cloudgebaseerde enterprise mobility oplossing, die het operationele beheer van smartphones en tablets aanzienlijk vereenvoudigt. Verbeteringen in de Software Development Kit (SDK) vereenvoudigen tevens het integreren van VeliQ's oplossing in het eigen SaaS-aanbod van de partners. Daardoor biedt VeliQ een partnervriendelijke oplossing voor enterprise mobility.

'In 2012 zijn wij dankzij onze partners in de hele wereld met dubbele cijfers gegroeid', zegt Alex Bausch, ceo en oprichter van VeliQ. 'SAP is voor ons een perfecte technologiepartner vanwege hun marktleidende oplossing voor mobile device management. Ons mPaaS platform breidt die samenwerkingsrelatie uit met extra toegevoegde waarde voor zowel onze partners als eindklanten. Wij maken namelijk bedrijfskritische applicaties volledig toegankelijk op mobiele apparatuur, zodat het echte mobiele werkplekken worden.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4728713). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.