Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

E92plus vergroot FatPipe's toegang tot partners

 

e92plus heeft een distributieovereenkomst gesloten met FatPipe Networks. Daarmee gaan zij resellers helpen om de kansen op het gebied van wan-redundantie en optimalisatie, bandbreedtemanagement en businesscontinuïteit te benutten. FatPipe gaat in de Benelux met e92plus samenwerken om de toenemende kansen te benutten die ontstaan door de behoefte aan veilige en betrouwbare toegang tot wan-verbindingen en cloudapplicaties.

De producten van FatPipe worden gebruikt voor bedrijfskritische en zwaar beveiligde wan's in de wereld. Zij bieden hun gebruikers snelle redundante Internet toegang, tegen lage kosten, voor het implementeren van Intranets, e-commerce strategieën, vpn's en de toegang tot applicatieservers via het Internet of wan's. In het Magic Quadrant voor Wan Optimization Controllers van april 2013, positioneert Gartner het bedrijf als een 'niche player'. Volgens Gartner wordt de markt voor wan-optimalisatie steeds volwassener door het snelgroeiend gebruik van cloud computing en heeft FatPipe daar een innovatieve oplossing voor.

Hans Maatkamp, Business Development Director van e92plus zegt: 'Naarmate meer kritische informatie en applicaties naar de cloud verhuizen, worden veilige, betrouwbare en redundante Internet-verbindingen steeds belangrijker voor de continuïteit van bedrijfsprocessen. Met de nieuwe generatie wan-oplossingen van FatPipe kunnen wij resellers helpen om de uptime bij klanten tegen lagere kosten te maximaliseren. Dat kan door efficiënter en effectiever gebruik van bestaande verbindingen en beter beveiligde vpn's, zonder complexe en dure infrastructuuruitbreidingen."

FatPipe levert een nieuwe generatie 'all-in-one' multi-lijn-oplossing, die zowel voldoet aan de behoeften van eindgebruikers, als een gezonde marge en complementaire servicemogelijkheden biedt voor de resellers. 'FatPipe is met e92plus gaan samenwerken om te kunnen voldoen aan de toenemende behoefte van organisaties aan betere beveiliging, wan-redundantie en -optimalisatie en betrouwbare wan/internet-verbindingen in de Benelux en Europa', zegt Dr. Ragula Bhaskar, ceo en president van FatPipe Networks. 'Wij zijn onder de indruk van de innovatieve wijze waarop e92plus met haar leveranciers bedrijfskritische infrastructuuroplossingen aan resellers levert.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4728692). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.