Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fallbrook distributeur van Intellinet en Manhattan

 

Intellinet en Manhattan, twee producenten van computeraccessoires en netwerkproducten met gunstige prijs-/kwaliteitverhouding, worden per direct door Fallbrook ICT Distributors op de Nederlandse markt vertegenwoordigd. Fallbrook gaat een prominente rol spelen bij de her-positionering van zowel Intellinet als Manhattan in Nederland.

De sterkte van Intellinet en Manhattan zit zowel in de compleetheid van het portfolio als in de prijs-/kwaliteitverhouding en werkt aanvullend op de bestaande high-end merken. Piet Zwaan, algemeen directeur van Fallbrook: 'Wij zijn trots dat IC Intracom (het moederbedrijf van beide merken) voor ons heeft gekozen als haar nieuwe distributeur. Onze persoonlijke benadering van de resellermarkt en scherpe prijs/prestatie verhouding worden door onze klanten gewaardeerd. Met de toevoeging van Manhattan en Intellinet aan ons assortiment (onder meer GData, Iolo, Aavara, Optoma, Mindjet, Varta) breiden wij ons assortiment aanzienlijk uit en kunnen wij onze klanten steeds vaker van dienst zijn.
Ook zijn wij nu in staat om nieuwe markten voor ons zelf en onze leveranciers te betreden.'

Intellinet heeft een uitgebreid assortiment van passieve en actieve netwerkcomponenten om met name het mkb te voorzien van kosteneffectieve oplossingen van hoge kwaliteit. De producten zijn geschikt voor small- en home offices en bieden ook binnen projecten een alternatief voor de grote merken.

De productlijn van Manhattan bestaat voornamelijk uit computeraccessoires en - onderdelen die geschikt zijn voor consumentengebruik en verkrijgbaar zijn tegen scherpe prijzen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4727153). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.