Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VCD Distributie exclusieve SAP Distributeur

 

VCD Distributie is met het sluiten van een aanvullende overeenkomst, de exclusieve SAP Distributeur in Nederland geworden binnen het SAP Authorized Reseller programma. Dit nieuwe programma dat wereldwijd door SAP wordt uitgerold, biedt VCD Distributie resellers nu de mogelijkheid om een scala aan SAP-oplossingen in de markt te zetten. Hiermee wordt resellers laagdrempelig toegang geboden tot een breder product portfolio van SAP.

'VCD Distributie is verheugd over de uitbreiding van het SAP-portfolio. De producten en diensten die wij via dit kanaal kunnen aanbieden aan bestaande en nieuwe resellers levert een belangrijke bijdrage aan onze dienstverlening. Huidige en toekomstige resellers van VCD Distributie zullen daarvan profiteren', aldus Sjouke Kuindersma, directeur VCD IT Groep. 'VCD Distributie is sinds jaar en dag dé distributeur voor de SAP Crystal-producten. Deze zijn gericht op rapportage- en analyseoplossingen. Naast overige analyseoplossingen, zijn hier nu databaseoplossingen aan toegevoegd. Hiermee biedt VCD Distributie resellers toegang tot SAP databaseoplossingen voor transactionele systemen, maar ook specifieke databaseoplossingen voor analytisch- oplossingen. Tot slot zijn er ook mobiliteits-oplossingen toegevoegd aan het Authorized Reseller Programma met de mobile device management-oplossing SAP Afaria en een database voor mobiele-toepassingen. Deze zijn allemaal onderdeel van het Sybase-productportfolio van SAP.'

Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland over de aanvullende overeenkomst: 'Ook voor SAP Nederland betekent dit een stap richting de toekomst van het distributiekanaal. VCD Distributie heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als succesvolle, solide en betrouwbare partner voor onze SAP Crystal-producten. De nieuwe overeenkomst naar het SAP Authorized Reseller program is voor ons een volgende stap richting de uitbreiding van ons wereldwijde distributienetwerk. SAP heeft het volste vertrouwen in deze samenwerking en in de voordelen voor zowel resellers als eindgebruikers.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4725995). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.