Managed hosting door True

Computable nomineert 10 partnerprojecten

 

De ict-vaktitel Computable reikt voor de tweede keer een Partner van het jaar Award uit. De onderscheiding is bedoeld om de aandacht te vestigen op een aansprekend ict-project waarin verschillende ict-partners met succes hebben samengewerkt. De Computable-redactie heeft hiervoor tien ict-projecten genomineerd. De uitreiking vindt plaats op 7 november 2013 tijdens het jaarlijkse Computable Awards-gala.

De voordracht voor de nieuwe Partner van het jaar Award wordt gedaan door de redactie van de ict-vaktitel Computable. Het gaat daarbij om ict-projecten waarbij verschillende partijen uit de ict-branche met elkaar hebben samengewerkt om een project bij een klant tot een succes te maken. De redactie kijkt daarbij naar projecten die haar in het afgelopen jaar zijn opgevallen.

Lezers kunnen hun stem online uitbrengen via de poll naast dit artikel, ook kunnen zij hun stem motiveren in een reactie onder dit artikel. De Computable-redactie bepaalt uiteindelijk welk project de prijs in de wacht sleept. Die keuze wordt mede gebaseerd op het aantal stemmen dat op een project wordt uitgebracht en de motivaties die lezers achterlaten.

Anders dan bij de andere categorieën in de Computable Awards kent de Partner van het jaar Award tien genomineerden.

Genomineerd zijn:
1. 3D - Digitalisering, Dienstverlening en Deregulering (BCT, Green Valley, Pinkroccade Local Government en gemeente Horst aan de Maas)
2. Bring iT (Cisco, Imtech ICT en Vodafone)
3. Ctrl-portal (Deloitte, Raet en Twinfield)
4. Datanetwerk Schiphol Telematics (Avaya, Vosko Networking en Schiphol Telematics)
5. DigiD 4.1 (Atos, Digidentity en Logius)
6. Mobiel tenzij-beleid (Innervate, mITE, MobileIron, Scholten Awater en gemeente Zaanstad)
7. Inspecteur Centraal (Sogeti, Dictu en Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit)
8. Politie.nl en het nieuwe intranet van de Nationale Politie (Capgemini, Hippo en ASP4all, KLPD, vtsPN)
9. Rapportagesysteem Sunday International (Ilionx, MicroStrategy, DoGoodFeelGood Design en Sunday International)
10. Uitwisselingsplatform Voor- en Vroegschoolse Educatie (Inter Access, Thorax, ASP4all en gemeente Den Haag)

Categorie├źn

Inclusief de Partner Award kennen de Computable Awards drie categorieën:
Elf awards worden uitgereikt op basis van het oordeel van een vierkoppige vakjury, die in elke categorie vijf genomineerden aanwijst. Voordrachten hiertoe worden gedaan door lezers van Computable.nl, die hun voordracht motiveren aan de hand van een project.
Daarnaast is er de Partner Award, waarvoor partijen worden voorgedragen door de redactie. Lezers van Computable.nl brengen hun stem uit en laten een motivatie achter. Op basis van de uitgebrachte stemmen en motivaties kiest de redactie wie deze Award krijgt.
De zogeheten Computable 100-awards worden uitgereikt aan ict-bedrijven die het beste scoren in een imago-onderzoek dat in opdracht van Computable wordt gehouden door marktonderzoeksbureau Motivaction. Als basis voor het onderzoek dient een lijst die is opgesteld door de financiële specialisten van Mazars Berenschot Corporate Finance. Zij zetten elk jaar op een rij welke in Nederland gevestigde honderd ict-bedrijven gemeten naar omzet het grootst zijn.

Kijk hier wie er in 2013 genomineerd zijn voor een Computable Award en kijk in de Hall of Fame wie er in het verleden een Computable Award wonnen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4725042). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.