Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP reikt expertise-awards uit

 

Voor de tweede achtereenvolgende keer heeft SAP de Validated Expertise Partner Awards uitgereikt. De uitreiking vond plaats tijdens het VNSG Congres; de jaarlijkse bijeenkomst van SAP gebruikers. SAP deelde daarbij prijzen uit aan belangrijke partners die het afgelopen jaar met onderscheidende kennis en expertise aan de systemen, oplossingen of technologie van SAP hebben bijgedragen.

In totaal mochten negen partnerbedrijven een SAP certificaat in ontvangst nemen, waarvan sommige binnen diverse categorieën in de prijzen vielen. SAP deelde in totaal negentien awards uit tijdens dit congres. Inmiddels heeft SAP Nederland meer dan zestig Validated Expertise Partnerschappen uitgereikt in het afgelopen jaar.

Dit keer hebben de volgende partners een Validated Expertise Partner Award in ontvangst mogen nemen: Accenture, Atos, Capgemini, Centre, Ciber, Finext, IDEO, CGI en Quinso.

Deze partners hebben zich gespecialiseerd in, en hebben gevalideerde en aantoonbare kennis van een bepaalde oplossing. Bij een bewezen track record worden de consultants van de partners individueel op kennis getoetst door training en het behalen van certificaten. Zij spreken de taal, kennen de relevante bedrijfsprocessen en hebben ervaring met genoemde SAP oplossingen. Daarnaast hebben de gezamenlijke klanten aangegeven zeer tevreden te zijn met de implementatie dienstverlening door onze partners van onze producten. Bij een bewezen vakkennis en marktpotentieel kent SAP pas het Validated Expertise partnerschap toe.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4712868). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.