Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Colt en Portland zetten Colt Ceano in de markt

 

Colt, speler op het gebied van information delivery platforms, heeft een samenwerkingsverband aangekondigd met distributeur van cloud-diensten Portland. Portland brengt het nieuwe portfolio van Ceano naar Nederlandse zakelijke klanten via haar reseller netwerk.

Colt Ceano, dat eerder deze maand is gelanceerd, biedt het mkb een scala aan ondemand ict-diensten in één contract, met inbegrip van virtuele server- en desktoptoepassingen, communicatie- en samenwerkingsmiddelen, spraak en internettoegang. Colt Ceano biedt resellers via een online-portal tevens een manier om op een snelle en eenvoudige manier te voldoen aan de ict-wensen van hun klanten.

Rick Hebly, Sales Director bij Portland, kijkt uit naar de samenwerking met Colt: 'Wat aanspreekt in Colt is dat zij met hun pan-Europese infrastructuur van datacenters en glasvezel ook echt waarde toevoegen. Partners kunnen zowel hosted services als connectiviteit leveren vanuit één plek. Deze convergentie van ict in de breedste zin van het woord is uniek. Een verademing voor partners die op deze manier eenvoudig met één leverancier hun klanten naar de cloud kunnen brengen en hun business model kunnen ontwikkelen.'

Portland Europe speelt als services distributeur een naar eigen zeggen unieke rol tussen it-dienstverleners in de Benelux en service vendors wereldwijd. Hun actieve en groeiende aantal partners richten zich op het middelgrote segment waarvoor Colt Ceano ontwikkeld is. Guy de Groot van Colt zegt hierover: 'Door onze samenwerking met Portland krijgen we toegang tot een groep deskundige resellers die onze cloud-diensten goed kunnen verkopen en beheren. We zijn zeer enthousiast over de kansen die Ceano ons biedt, en door onze samenwerking met Portland hebben we sneller toegang tot de markt en kunnen we deze kansen sneller verzilveren.'

Colt biedt een uitgebreid trainings- en ondersteuningsprogramma waarmee Portland dit nieuwe aanbod aan haar netwerk van resellers kan voorleggen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4711838). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.