Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Compello en Intersystems in partnership

 

Compello gaat strategische samenwerking aan met Intersystems voor gebruik van technologie ten behoeve van integratie van zorgapplicaties, gegevensanalyse en uitwisseling patiënten-/cliënten informatie.

Compello, leverancier van professionele it-infrastructuren, zal technologie van Intersystems gebruiken bij het leveren van specifieke oplossingen voor de zorgsector. In de zorgsector is de vraag naar ict-oplossingen voor zowel de primaire zorgprocessen als de ondersteunende processen voor de bedrijfsvoering erg groot. De sector wordt geconfronteerd met ingrijpende veranderingen, met name op het gebied van financiering. Zorgverleners moeten efficiënter gaan werken en verantwoording afleggen over de uitgevoerde behandelingen en de investeringen in middelen en menskracht. Die doelmatigheid ontslaat de zorgverleners niet van hun maatschappelijke taak mensen met fysieke dan wel psychische problemen zo goed mogelijk bij te staan.

Compello opereert vanuit de visie dat een goede ict-dienstverlener in de gezondheidszorg de taal van deze sector moet spreken. Dit impliceert dat zowel voor de zorgverleners en behandelaars als het management informatiesystemen worden ingericht die hen ondersteunen in de uitvoering van hun dagelijkse taken. Door de strategische samenwerking met Intersystems beschikt Compello over technologie voor de integratie van verschillende klinische applicaties, voor analyse toepassingen en voor het coördineren van uiteenlopende zorgprocessen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4711552). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.