Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Scholten Awater beloont Ingram Micro

 

Woensdag 10 april jl. heeft Scholten Awater de SA Betrouwbaarheidsaward aan Ingram Micro uitgereikt. De award is een bekroning voor de bijdrage aan klanttevredenheid bij de klanten van Scholten Awater. De award wordt voor de eerste keer uitgereikt en richt zich op de dienstverlening en kwaliteit van de verschillende distributeurs.

Het initiatief voor de SA Betrouwbaarheidsaward komt voort uit structureel en gedetailleerd klantenonderzoek. Daaruit bleek dat de belangrijkste verbeterpunten lagen op het vlak van leverbetrouwbaarheid en informatievoorziening rondom leveringen. Dit leidde tot een kwaliteitsoffensief richting de toeleveranciers, waarbij zowel performance als datakwaliteit nauwkeurig gemonitord en geanalyseerd worden. Daarbij wordt tot in detail ingezoomd op zaken als de betrouwbaarheid van de leverdata, onderverdeeld in wel en niet voorradig, de kwaliteit van logistieke dienstverlening en de juistheid en kwantiteit van digitale berichtgeving. Ter waarborging en verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening zal de SA Betrouwbaarheidsaward een jaarlijks terugkerend evenement worden.

Ingram Micro is de winnaar van de eerste SA Betrouwbaarheidsaward. Op vrijwel alle criteria scoort de distributeur beter dan zijn concurrenten. Paul van Westerlaak, Sales Manager bij Ingram Micro, is dolgelukkig met de award. 'Onder aanvoering van onze Sales Manager Bram Prüst hebben we de handschoen van Scholten opgepakt en er alles aan gedaan om onze performance in lijn te krijgen met de hoge verwachtingen en daarin zijn we, denk ik, goed geslaagd. Het helpt dat we beschikken over de technische mogelijkheden en een professioneel team om geavanceerd maatwerk te leveren als het gaat om de kwaliteit van onze levertijden. Deze award is voor ons een stimulans om de ingeslagen weg te perfectioneren.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4708136). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Verdiende erkenning voor Ingram. Maximaal betrouwbare levertijden zijn cruciaal in kwalitatieve logistieke dienstverlening.

Ik veronderstel dat de criteria: voorraad, prijs en klant contact geweest is.
Dus niet alleen levertijd zoals "GD" suggereert.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.