Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IS Group bedient partners met IS Channel

 

IS Group, leidende leverancier van it-diensten en cloud computing in Nederland, lanceert een nieuw merk, IS Channel en tekent KPN Zakelijke Markt op als eerste klant. Met deze nieuwe propositie, speciaal ontwikkeld voor het partnerkanaal, speelt IS Group in op de behoeften van de veranderende ict-markt.

IS Channel biedt een stabiele, betrouwbare en flexibele online infrastructuur, in de vorm van het IS HyperGrid Cloud Computing-platform, waarbinnen partners van IS Channel het brede portfolio aan diensten white labelled en  kunnen integreren met hun eigen dienstaanbod, om deze vervolgens onder hun eigen merk aan hun klanten te kunnen leveren. Bovendien biedt IS Channel zijn partners extra intelligentie in de vorm van aanvullende diensten en expertise op het gebied van techniek, portfoliomanagement, (pre)sales en marketing.

Partners hoeven dus niet te investeren in kostbare eigen infrastructuren en lange aanlooptijden maar kunnen  profiteren van de technische expertise, processen en kennis en kunde van IS. IS Channel staat daarmee voor een volwaardige en geïntegreerde totaaloplossing die partners de mogelijkheid biedt zich volledig te focussen op hun core business.

Zonder enorme investeringen

'Met het lanceren van IS Channel toont IS Group dat we de veranderende behoeften in de markt zien en daaraan beantwoorden met oplossingen die hout snijden', zegt Jan Willem des Tombe, directeur van IS Group. 'In deze economisch lastige tijden bieden we onze partners de mogelijkheid hun eigen marktpositie en hun grip op de klant te versterken door het nieuwste op het gebied van cloud computing en it-diensten aan hun propositie toe te voegen. Zonder de enorme investeringen die daar normaal gesproken bij horen. Onze partners kunnen bouwen op onze kennis en kunde en gebruik maken van onze ‘state of the art’ infrastructuur. De gedachte hierachter is eenvoudig: als onze partners scoren dan scoren wij ook.'

KPN Zakelijke Markt heeft als eerste partij gekozen voor IS Channel. Omar Benameur, directeur software online bij KPN: 'Al jaren zijn KPN en IS Group partner. In deze samenwerking maken we gebruik van elkaars expertise en versterken we elkaar. IS Channel is voor ons dan ook een logische vervolgstap in deze samenwerking.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4705809). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.