Managed hosting door True

AVM distributie via McDOS

 

AVM heeft een distributieovereenkomst gesloten met McDOS uit Nijmegen. Bij verkoop van de producten van AVM door McDOS ligt de nadruk op de distributie in het retailkanaal.

Centraal hierbij staan AVM’s oplossingen voor thuisgebruikers en de kleinzakelijke markt, waaronder de complete FRITZ!-lijn. Later dit jaar zal ook BlueFRITZ! DSL aan het aanbod van McDOS worden toegevoegd. Dit nieuwe externe modem, dat officieel wordt geintroduceerd op de Cebit 2003, combineert draadloos ISDN met ADSL in één controller. ’Voor AVM betekent de distributieovereenkomst met McDOS het vervullen van een belangrijke doelstelling: verbreding van onze aanwezigheid binnen de retail, waardoor we automatisch meer zichtbaarheid en verkoopkansen creëren richting de consument en kleinzakelijke markt,’ aldus Eric van Uden, Benelux Country en Sales manager. ’Aangezien McDOS zich nadrukkelijk en met succes manifesteert in deze richting, zien we de samenwerking met vertrouwen tegemoet.’ ’AVM zorgt voor de gewenste uitbreiding binnen ons bestaande Connectivity segment, dat door de toevoeging van onder meer de populaire FRITZ! producten sterk zal winnen aan kwaliteit,’ aldus Carlos Aalbers, Commercieel Directeur McDOS.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4698). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.