Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xerox helpt resellers winstmarge te vergroten

 

Xerox kondigt aan bestaande en nieuwe resellers intensiever te willen ondersteunen bij de groei van hun business. Xerox doet dit door middel van het easy rebate-programma. Dit programma biedt resellers extra marge op de verkoop van geselecteerde A4-printers en mfp’s van Xerox.

De resellers die deelnemen aan het programma krijgen tevens een persoonlijke accountmanager toegewezen, die hen helpt in het verkoopproces en hiermee de kostenintensieve aftersales gedeeltelijk uit handen neemt. Het rebate-programma wordt ondersteund door marketingactiviteiten vanuit Xerox, om de bekendheid met deze producten in de markt te vergroten.

Het easy rebate-programma bevat naast extra marge verschillende mogelijkheden om de verkoop verder te stimuleren. Zo ondersteunt Xerox resellers met verschillende marketingacties waar hun klant van kan profiteren, zoals gratis toners, geld-terugacties, tijdelijke prijsverlagingen en printer-inruilacties.

'Wij zijn continu bezig om de samenwerking met bestaande en nieuwe resellers te intensiveren en onderscheiden ons met dit programma in de markt', zegt Peter Held, regional manager European Reseller & Supplies Group Benelux bij Xerox. 'Vanwege de voordelen die we deze geselecteerde resellers bieden, vragen we natuurlijk wel een zekere commitment van resellers. Resellers die echt voor Xerox kiezen, helpen we heel graag om hun Xerox-omzet te vergroten. Naast het realiseren van groei in deze moeilijke markt willen resellers zo efficiënt mogelijk omgaan met aftersales. Klanten worden door het serviceteam van Xerox of de persoonlijke accountmanager naar tevredenheid geholpen met eventuele problemen, de reseller heeft daar dan geen omkijken naar. Op deze manier proberen wij zoveel mogelijk aan de wensen en behoeften van resellers en hun klanten te voldoen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4692787). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.