Managed hosting door True

Atrios wordt Citee-vestiging

 

Newconomy maakt bekend, via haar dochter Citee, een intentieovereenkomst te hebben getekend met Atrios inzake de overname van Atrios.

Atrios is een reseller en implementator van hard- en software. Het bedrijf is een initiatief van enkele ex-CSS medewerkers en zal van start gaan met 6 medewerkers. Atrios zal als merknaam verdwijnen en verder gaan onder de naam Citee. Vanuit een nieuw te openen vestiging in Amsterdam zullen de klanten in deze regio en het noorden van het land bediend worden. Citee beschikt over een infrastructuur die haar in staat stelt om de activiteiten van Atrios versneld uit te bouwen. Atrios is een winstgevende onderneming en de overname zal naar verwachting een positieve bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van Newconomy over het lopende boekjaar. De overname wordt vrijwel geheel in de vorm van een earn-out betaald. Naar verwachting zal de definitieve overname binnen één maand geëffectueerd worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4680). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.