Managed hosting door True

Mobiele telefonie via buyitdirect.com

 

Vorige week heeft buyitdirect.com met Alphacomm Transaction Services een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor een intensieve en exclusieve samenwerking.

Sinds 10 februari jl. is er de mogelijkheid om via de site van buyitdirect.com alles op het gebied van mobiele telefonie aan te schaffen. Volgens Ernst Graaff, Operationeel Directeur van buyitdirect.com, is de samenwerking met Alphacomm ingegeven doordat zij via haar klanten merkten dat, naast het online aanschaffen van hard- en software, er ook behoefte bestond aan het online aanschaffen van telecommunicatie producten en diensten. Door deze samenwerking hoopt buyitdirect.com extra omzet te genereren binnen de zakelijke markt. Klanten kunnen op zeer eenvoudige wijze uit 4.000 combinaties de voor hen passende oplossing vinden. Naast alle bekende standaard abonnementen worden via de site van buytidirect.com ook groepsabonnementen aangeboden. Met een paar simpele klikken van de muis kunnen bedrijven door online verlenging of aanpassing van hun abonnement direct veel geld besparen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4662). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.