Managed hosting door True

Motiv benoemd tot Trend Micro Premium Partner

 

Trend Micro, leverancier op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten, heeft IT-dienstverlener Motiv per 1 januari 2005 benoemd tot Trend Micro Premium Partner.

Het Premium Partnership past perfect binnen de strategie van Motiv voor het leveren van managed security services. Met Trend Micro biedt Motiv via zijn managed security services en zijn speciale beveiliging-appliances een totaaloplossing voor virus- en spamfiltering.
 
2004 was het jaar van de massawormen en spam. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat meer dan 50 procent van het berichtenverkeer als spam kon worden geclassificeerd. Ook is er een enorme toename van massawormen, bots- en spyware geconstateerd. Samen met Trend Micro biedt Motiv passende maatregelen tegen deze bedreigingen.  

Motiv heeft al jaren ervaring met de Trend Micro-oplossingen, zoals de Trend Micro Enterprise Protection Strategy (EPS). EPS biedt een complete oplossing voor antivirusmanagement voor desktops, servers en gateways. De huidige versie van EPS is in 2002 geïntroduceerd en omvat producten, diensten en expertise waarmee bedrijven hun infrastructuur beter kunnen beveiligen gedurende de gehele uitbraakcyclus van een virus. Motiv biedt verder volledige support op de Trend Micro-oplossingen via zijn op ITIL gebaseerde servicedesk. Dat is inclusief licentiemanagement.

'Motiv is een belangrijke partner van Trend Micro in Nederland,' zegt Dilip Timal, channel manager bij Trend Micro Nederland. 'Met zijn managed services en appliances op basis van onze technologie speelt Motiv in op een sterke behoefte in de markt naar eenvoud en overzicht bij het beveiligingsbeheer.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/465323). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Vacatures bij Motiv

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.