Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Copaco breidt portfolio uit met Microsoft SPLA

 

deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Vanaf heden biedt Copaco Nederland voor haar klanten de mogelijkheid om, naast de huidige Microsoft licentieprogramma’s, ook Microsoft SPLA licenties aan te schaffen. Met Microsoft SPLA biedt Copaco een nog completer portfolio waarmee klanten beter kunnen inspelen op de toenemende vraag naar cloud services. Het cloud portfolio van Copaco bestaat uit zowel producten voor hosted infrastructuur als uit gebruiksklare cloud services.

Microsoft Services Provider Licenses geven resellers de mogelijkheid om hun datacenters of private cloud oplossingen maandelijks te licenseren, zodat de eindklant alleen nog maar voor het feitelijk gebruik van de software betaald. Hierdoor wordt het voor resellers bijvoorbeeld mogelijk om tijdelijke werkplekken voor een kort lopend project te verkopen. Copaco gaat resellers daarnaast helpen bij het vereenvoudigen van hun rapportageproces en zal hen adviseren over de licensering van het datacenter of de private cloud oplossing die zij verkopen.

Resellers die ervoor kiezen om de rol van service provider niet op zich te nemen, kunnen SPLA-licenties in combinatie met andere cloud services bestellen via het 2tCloud cloud services distributie platform. Omdat het 2tCloud platform alle processen rond het gebruik van diensten automatiseert, heeft de reseller niet de administratieve last rond maandelijkse facturatie en gebruikersrapportage, maar kan men wel een aanbod van flexibele cloud services leveren aan eindklanten.

Het Copaco cloud portfolio bestaat naast Microsoft SPLA uit Virtuele Desktops, Virtual Servers, diverse Hosted Microsoft Services, Office365, IBM Smart Cloud, CA MSP, McAfee SaaS, Symantec Endpoint Protection.cloud, Symantec Backup Exec.cloud en BackupAgent online backup.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4650375). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.