Managed hosting door True

Ingram Micro in zee met Sony Ericsson

 

Ingram Micro en Sony Ericsson ondertekenen distributieovereenkomst voor Europa en de Verenigde Staten voor mobiele zakelijke oplossingen.

Technologiedistributeur Ingram Micro en Sony Ericsson, leverancier van mobiele communicatieoplossingen, kondigden vandaag aan dat zij mobiele zakelijke oplossingen gaan leveren aan wederverkopers in Europa en de Verenigde Staten. De Europese distributieovereenkomst heeft onder andere betrekking op Sony Ericsson telefoons als de P910i smartphone, PC-kaarten en accessoires.

De bedrijven gaan een uitgebreide hoeveelheid zakelijke oplossingen aanbieden, variërend van productbundels, zoals de P910i smartphone met e-mail oplossing of een PC-kaart met een laptop, en de samenwerking met verkopers van aanvullende diensten, tot oplossingen die in bestaande IT-omgevingen kunnen worden geïntegreerd.

In zijn commentaar op de overeenkomst verklaart Hans Koppen, directeur van Ingram Micro Europa: “De overeenkomst met Sony Ericsson betekent een belangrijke toevoeging aan ons snel groeiende portfolio voor de mobiele en draadloze markt. De convergentie van geluid en data via smartphones, andere apparaten met meerdere functies, en met elkaar verbonden notebooks draagt in grote mate bij aan het steeds dichter bij elkaar komen van de telecom en de IT-wereld. Ingram Micro is ideaal gepositioneerd om deze nieuwe kanalen te ontwikkelen en om mogelijkheden te scheppen waardoor onze doorverkopers een marktaandeel in dit segment kunnen veroveren.”

“Wij zijn vastberaden een belangrijke speller te worden op de groeiende markt voor mobiele zakelijke oplossingen. We beschouwen onze samenwerking met Ingram Micro dan ook als een fantastische mogelijkheid om nieuwe kanalen te creëren en samen met een toonaangevende speler op dit gebied deze markt te veroveren,”
zegt Jan Wäreby, corporate executive vice-president en hoofd verkoop en marketing van Sony Ericsson.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/463149). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.