Managed hosting door True

Nieuwe partnerstrategie Symbol Technologies

 

Symbol Technologies annonceert het Symbol PartnerSelect Program. Met dit Program biedt Symbol de uiteenlopende channel partners faciliteiten om hun kennis en marketingstrategie op het hoogst mogelijke niveau te handhaven.

Het nieuwe programma moet leiden tot internationale netwerken van geautoriseerde Symbol Solution Partners en Symbol Resellers. Opdrachtgevers zijn daarmee verzekerd van het juiste team voor het ontwikkelen, realiseren, uitbreiden en onderhouden van hun draadloze bedrijfsnetwerken. Het Symbol PartnerSelect Program onderstreept het channel-centric karakter van Symbol’s strategie en wordt simultaan geïntroduceerd in Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Europa. Alleen deelnemers aan het Program zijn geautoriseerd om producten van Symbol te verkopen of te integreren in hun systemen. De deelnemers worden voortdurend beoordeeld op expertise en ervaring. De beoordeling geschiedt op basis van gerealiseerde projecten en de resultaten van door Symbol afgenomen examens voor certificaten. Hiermee kunnen partners een steeds hoger deelnameniveau bereiken. Symbol-gebruikers stellen uiteenlopende eisen. Daarom maakt het PartnerSelect Program onderscheid tussen Solution Partners en Resellers. Solution Partners specialiseren zich in de re-engineering van bedrijfsprocessen, het ontwikkelen van toepassingen en het bieden van professionele diensten. Resellers richten zich vooral op de stipte levering van hardware en de integratie daarvan in bestaande systemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4590). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.