Managed hosting door True

Newconomy rondt transitieproces af

 

Newconomy heeft een financieringsovereenkomst ter grootte van maximaal EUR 3,46 miljoen afgesloten met NMB Heller. EUR 3 miljoen zal worden gebruikt om de liquiditeitspositie verder te versterken en voor de recente overnames van ExplainerDC en Citee.

De verkrijging van EUR 0,46 miljoen financiering is verbonden aan een mogelijke nieuwe participatie waarover op dit moment nog wordt onderhandeld. NMB Heller is reeds een aantal jaren de financieringspartner van Citee. De financiering was de laatste stap in het transitieproces dat Newconomy eind vorig jaar heeft ingezet met de overnames van zowel ExplainerDC als Citee. De overnames van ExplainerDC als Citee zijn deels betaald met beschikbare eigen middelen en voorts door middel van uitgifte van nieuwe aandelen. De door NMB Heller verstrekte financiering zorgt voor het ontbrekende deel en geeft voldoende ruimte aan de onderneming om haar verdere doelstellingen te realiseren. Newconomy moet transformeren van een pure participatiemaatschappij naar een zelfstandige ICT dienstverlener waarbij de participaties het eigen aanbod aanvullen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4584). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.